top of page

Acerca de

horeca advies processen.jpg

Advies & Inhuur

Een eigen horecabedrijf runnen betekent hard werken. Tijd om eens goed te kijken naar de bedrijfsprocessen is er vaak niet. Terwijl dat juist zo belangrijk is! Hoe kun je het in- en verkoopproces beter op elkaar afstemmen? En waar kun je nog meer op letten om de kwaliteit van je bedrijfsprocessen te verbeteren? 

Culi J kijkt graag met je mee, zodat je meer kunt halen uit je horecabedrijf. Jeroen was als chef-kok en executive chef verantwoordelijk voor de bedrijfsprocessen in de keuken en volgde de opleiding Kwaliteitsmanagement. Hij heeft dus de nodige kennis en kunde in huis om jou daarin te begeleiden.

 

Ook als je in drukke tijden extra ondersteuning nodig hebt in de keuken, ben je bij Culi J aan het goede adres. Hij steekt graag als chef-kok de handen uit de mouwen en brengt rust en overzicht in de keuken.

Culi J brengt rust en overzicht in je horecabedrijf en in de keuken.

12 Culi J_voedselbron.jpg
14 Culi J_voedselbron.jpg
bottom of page