Acerca de
Het begon met...
… passie voor het culinaire vak! Van jongs af aan wist Jeroen al dat hij ‘iets met eten’ wilde gaan doen. Hij werkte ruim 30 jaar als chef-kok in verschillende restaurants en als executive-chef bij een Europese organisatie. Aanvullend volgde Jeroen opleidingen in kwaliteits- en allergenenmanagement en de Hbo-opleiding Voedingsadviseur. In 2009 verhuisde hij met zijn gezin van de Randstad naar het mooie Zeeuws-Vlaanderen, waar de eetcultuur hem aangenaam verraste. Als je ergens je culinaire hart kunt ophalen, dan is het hier! Toen hij ook nog eens gevraagd werd om maandelijks in samenwerking met Voedselbron Graauw aanschuifdiners te verzorgen, en mensen hem steeds meer wisten te vinden, smaakte dat naar meer. En werd het tijd voor een nieuwe culinaire stap.
… en nu is er Culi J!
Die culinaire stap heet Culi J! Culi J staat voor terug naar de basis, voor weten waar eten vandaan komt. Zonder tierelantijnen smaken voor zich laten spreken. Voor heerlijke en prachtig opgemaakte gerechten en hapjes, geserveerd op locatie of in de sfeervolle omgebouwde schuur van Voedselbron Graauw. Met de kenmerkende Culi J stijl: vers bereid, puur, van de beste kwaliteit en een feest voor het oog. Altijd stijlvol gepresenteerd en passend bij de sfeer van het moment. Groots of intiem, zakelijk of privé. Warm, koud, hartig, zoet. Ontbijt, lunch, vergadering, borrel, diner of feest. Maak vrijblijvend een afspraak voor de mogelijkheden!