top of page

Acerca de

eten voedselbron graauw.jpg

Voedselbron Graauw

Een stijlvol opgeknapte schuur met stalen puien, omringd door akkervelden, het voedselbos en fruitboomgaarden. Voedselbron Graauw is een inspirerende locatie die je kunt huren voor een vergadering, training, lunch, diner, borrel, workshop of feest. Culi J serveert er hapjes en gerechten bereid met kruiden, groenten en fruit uit het ernaast gelegen Voedselbos.

diner voedselbron graauw.jpg

Aanschuifdiners

Al verschillende keren organiseerde Culi J, in samenwerking met Voedselbron Graauw, op deze locatie aanschuifdiners. Eén keer in de maand kun je aan lange sfeervol gedekte tafels met vrienden en familie genieten van een viergangendiner. Vanwege het succes en de enthousiaste reacties, gaan we hiermee door. Er volgen meerdere aanschuifdiners vanaf het najaar. Volg onze socials voor het laatste nieuws!

Overnachten bij de Voedselbron Graauw is mogelijk, in een huisje of in de safaritenten. Dat maakt het een ideale locatie voor als het laat wordt, je gasten van ver komen of als je een meerdaagse ‘heisessie’ wilt organiseren. 

Wat je eet, verandert mee met de seizoenen en wat er in het voedselbos groeit en bloeit. Dat maakt je bezoek aan deze locatie elke keer weer een unieke beleving!

19 Culi J_voedselbos_Jeroen.jpg
11 Culi J_voedselbron.jpg
bottom of page